Fitnesscentra

Wie zijn we ?

Leijnen & Partners werd opgericht in 1990 door de huidige afgevaardigd bestuurder Leijnen Henri, Alumni KULeuven 1979 licenciaat lichamelijke opvoeding en Postgraduaat VLEKHO Marketing en Management.

Als onafhankelijk makelaar beschouwen we onszelf als de personal coach van het fitness bedrijf : We bekijken of de financiële situatie en de verzekeringen van deze KMO’s even fit / gezond zijn als de bedrijfsleider en de klanten zelf !

Dankzij ons netwerk en onze betrokkenheid bij deze sector is persoonlijke service een topprioriteit. Op basis van een grondige analyse van balans en de noodzakelijke verzekeringen geven wij een diagnose over de gezondheidstoestand van de onderneming. Indien nodig schakelen wij specialisten uit ons netwerk in voor de aanpak van specifieke problemen.

Als raadgever voelen wij er ons mee verantwoordelijk voor dat het hart van de onderneming altijd op het juiste ritme slaat !

Zowel bestaande bedrijven als starters, evenals zelfstandige lesgevers kunnen beroep doen op een gratis eerstelijnsadvies. Hierbij vindt u enkele partners uit ons netwerk :

ACCOUNTANTSKANTOOR CORTHOUT MICHEL & PARTNERS – ACCM